Video 3 van 4
Een workshop aanpassen of archiveren
Tik op de workshop en op Bewerken, pas aan en tik op Wijzigingen opslaan. Loopt de workshop niet meer, tik dan onderaan op Archiveren. Klanten zien ze dan niet meer, bestaande inschrijvingen blijven.