Video 9 van 12
Een teamlid deactiveren, heractiveren of verwijderen
De knop Deactiveren wordt aangewezen.
Met Google Agenda koppelen verschijnen haar afspraken in haar Google Agenda. Vertrekt iemand? Met Deactiveren kan ze niet meer inloggen of geboekt worden, haar geschiedenis blijft.