Video 7 van 24
Een behandeling deactiveren
Tik op de behandeling, dan op Meer acties (de drie puntjes) en kies Deactiveren. Klanten zien ze niet meer, maar ze blijft bewaard met al haar instellingen. Met Activeren zet je ze terug.
Video 7 van 24
Tik op de behandeling, dan op Meer acties (de drie puntjes) en kies Deactiveren. Klanten zien ze niet meer, maar ze blijft bewaard met al haar instellingen. Met Activeren zet je ze terug.