Video 8 van 24
Een behandeling verwijderen
Tik op de drie puntjes naast de behandeling, kies Behandeling verwijderen en bevestig met Verwijderen.
Een behandeling met afspraken in de toekomst kan je niet verwijderen. Deactiveer ze dan, of verzet eerst die afspraken.