Video 6 van 10
Een product deactiveren
Een product wordt via de drie puntjes gedeactiveerd.
Tik op het product en op de drie puntjes. Met Deactiveren haal je het uit de verkoop, ook aan de kassa, en blijft alles bewaard. Met Product verwijderen is het weg. Een product dat al verkocht werd, kan je enkel deactiveren.