Video 7 van 10
Een product verwijderen
Een product zonder verkopen wordt verwijderd.
Tik op het product en op de drie puntjes. Met Deactiveren haal je het uit de verkoop, ook aan de kassa, en blijft alles bewaard. Met Product verwijderen is het weg. Een product dat al verkocht werd, kan je enkel deactiveren.